Zoo – un produs al designului inteligent

Tuturor ne place designul de calitate. Iar cu cât liniile acestuia sunt mai simple, cu atât mai mult apreciem ideea din spatele său.

Este cazul şi acestui corp de mobilier imaginat, desenat şi realizat de Marta Alonso Yebra și Imanol Calderón Elósegui de la MAYICE.

Este cu atât mai surprinzător deoarece rezolvă multe dintre necesităţile mobilierului într-un stil modern de viaţă.

zoo 01

zoo 02

zoo 03

Aceste piese sunt lucrate manual din lemn de pin fără a avea nevoie de holzşuruburi sau subansambluri suplimentare. Astfel, pe lângă designul de apreciat, remarc şi o tendinţă eco, tendinţă care se manifestă tot mai mult în aceşti ani marcaţi de criză economică şi luptă contra poluării.

zoo 04

zoo 05

zoo 06

Corpurile Zoo se prezintă în finisajul lemnului natural sau cu o faţetă vopsită în portocaliu, verde, roşu sau alb. Astfel, pe lângă funcţia practică pe care o îndeplinesc cu prisos,acestea aduc şi un plus de culoare. Bineînţeles, acest lucru rămâne la latitudinea cumpărătorului.

Corpurile Zoo pot fi folosite într-o multitudine de funcţii, singure sau ca părţi ale unui ansamblu: scaune, măsuţă de cafea, rafturi, port-reviste, etc. Practic, funcţiile corpului sunt limitate doar de imaginaţia fiecăruia.

Un produs de design inteligent – Zoo.

zoo 07

zoo 08

zoo 09

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]