VW Doubleback – varianta de concediu

De aproape doua saptamani nu am mai ,,blogarit de-a frumosul´´. Am fost in concediu…mental. Da, din pacate, grijile si treburile cotidiene mi-au ocupat timpul, gandurile si energia.

Poate ca un concediu de odihna ar fi binevenit dar inca nu-l merit, o sa vina timpul si pentru el. Dar nu stiu daca mi-ar placea  o vacanta cu pachet all inclusive intr-un hotel, o vacanta intr-un cort la munte sau cu rulota pe o plaja izolata unde soarele sa mangaie clipele de tihna.

Totusi, pentru ca ideea concediului imi surade tot mai mult (chiar daca inevitabil va suferi iar o amanare)am inceput sa rasfoiesc internetul, macar asa, de omorat timpul si visat frumos.

Cred ca solutia de mai jos este cea mai buna varianta, cel putin asa simt acum. Ofera o cazare decenta, mobilitate si mai ales independenta. Solutiile gasite pentru un spatiu marit sunt inteligente; daca la multe dube de vacanta gasim flip-topul, o solutie pentru marirea spatiului pe inaltime, aceasta duba vine si cu o solutie de marire a spatiului pe orizontala cand masina este parcata.

Masina transformata astfel a fost la baza un VW Transporter, o duba care a putut suporta astfel de modificari. Pe langa o mini-bucatarie cu dotari minime dar suficiente, aceasta dubita dispune de doua banchete cu locuri iar prin extinderea spatelui, a unui pat.

Intr-adevar, pentru un minivan, spatiul dobandit este mare; nu ofera confortul unui hotel dar tinand cont de celelalte avantaje, VW Doubleback este o solutie care merita luata in calcul cand vine vorba de concediu.

03 01 05 04 02

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]