Verde…

Azi nu vreau sa vorbesc despre decoratiuni si amenajari. Azi luam o pauza. Nu ne gandim la p.a.l., parchet, lemn, otel, sticla, caramizi, betoane, otel, gresie, etc. Azi va provoc sa aruncam o privire maretiei si puterii cu care natura ne uimeste de fiecare data. Poate ca subiectul de azi nu-si gaseste locul in tolba mea cu  articole dar cred ca ne permitem sa ,,irosim’’ cateva clipe pentru a omagia culoarea VERDE, culoarea vietii, culoarea cu care natura ne impresoara spre lauda ei.

Artistul American Peter Lippman a petrecut doi ani pentru a gasi aceste locuri incredibile, locuri in care natura a pus stapanire pe creatiile omului si ne aduce cumva aminte de tineretea noastra pe planeta, de efemerul existentei noastre in comparatie cu longevitatea vietii  pe planeta, fie ea si vegetala.

In seria de fotografii ,,Paradise Parking‘‘, Peter Lippman surprinde incrancenarea naturii de a ,,imbraca‘‘ creatiile omului. Muschi, iedera, liane…armonia formelor  ne impaca si intelegem ,,razbunarea’’ fara patos a naturii care lupta incontinuu pentru restabilirea unui echilibru pe care, se pare, noi oamenii, de cele mai multe ori il ignoram.

Uite, azi, dupa serviciu, o sa plantez ceva verde (o floare, un pom, inca nu stiu) …ma uit la aceasta superba  colectie de fotografii si simt ca am ramas mult prea dator fata de natura.

Sunt curios, nu va incearca acelasi sentiment?                                              (beautifullife)

 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]