Un efect de lumină

Cred că toţi am avut la un moment dat un perete gol pe care voiam să-l decorăm într-un fel. Dar lipsa de imaginaţie sau pur şi simplu lipsa unor sugestii, ne-a făcut să abandonăm şi să ne declarăm învinşi, nu înainte de a ne asigura noi înşine că ,, arată bine locul ăla gol” sau ,,nu vreau să încarc pereţii, ar fi prea aglomerat”. Dar în sinea noastră ştiam că peretele acela aşteaptă în continuare de la noi mai multă creativitate.

Am găsit pe acest site o sugestie numai bună (părerea mea) pentru a crea un joc de lumini foarte interesant şi decorativ. Ziua, decorul este simplist, nişte cuburi de culori diferite (sau aceeaşi culoare) îi ţin companie peretelui pe care îl lăsasei singur. Dar odată ce cuburile se transformă în surse de lumină, situaţia se schimbă.

Aceste cuburi lămpi sunt executate din aluminiu şi se pot roti 360 de grade. Aşadar, cuburile aşezate într-un singur unghi, sau în mai multe unghiuri, creează efecte de lumină foarte interesante. În magazinul online unde le-am ,,ochit”, lămpile sunt destul de scumpe, un ansamblu de lumini v-ar face să vă simţiţi buzunarele mai goale considerabil. Dar nu ne lăsăm pradă deznădejdii, le putem realiza noi înşine. Nu sunt greu de executat. Singurul lucru necesar care trebuie modificat, ca efectul să fie de calitate, cablurile de curent vor trebui îngropate în zid. Sau poate imaginaţia vă dictează o reţea de cabluri care să contribuie şi ea la efect. Aşadar, spor la cheltuit banii sau la treabă.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]