Un ,,apartament” în Soho

 

Un apartament din Soho îşi face acum simţită prezenţa în  atenţia noastră cu surle şi trâmbiţe şi nu pentru că altfel ar fi uşor de trecut  cu privirea, ci pentru că nu are nici un motiv să fie modest. Penthouse-ul este acum de vânzare dar nu o să vorbim despre preţ, vreau să păstrez o notă optimistă. Tehnic, vorbim despre un apartament, dar uitându-te la el, greu îl pot numi aşa.

Are aproape tot ce îi trebuie pentru a fi numit casă: spaţiu imens, etaj, terasă, grădină.  Cumva, vorbim de o ,,casă’’ la ultimul nivel  într-o clădire situată în Soho. Cred că putem arunca nişte priviri indiscrete prin apartament, facem şi noi pe eventuali cumpărători cu toate că bugetul nostru este foarte departe de preţul de achiziţie.

Apartamentul (cădem de acord să-i spunem aşa) este structurat pe două nivele, aproape independente ca funcţie fiecare. Pe amândouă planurile sunt prezente bucătării, băi şi dormitoare.

Dar le luăm în ordine. Bineînţeles, cel mai mult spaţiu îl regăsim la primul nivel al apartamentului. Multe dormitoare, băi, o bucătărie dotată cu aparate de ultimă generaţie şi un living imens; foarte ofertant primul nivel. Este amenajat în culori neutre, tonuri de maro se joacă împreună cu nuanţe de gri iar roşul face pe vedeta, apariţia lui este numai pentru a da accente de culoare şi văd că reuşeşte.

Următorul nivel este mai mic, mă refer la suprafaţa închisă. Ca suprafaţă totală, este exact aceeaşi ca la nivelul inferior, practic respectând amprenta fiecărui nivel şi al blocului de apartamente.

Terasa prezentă aici îmbogăţeşte imens oferta acestui nivel. O zonă de relaxare cu canapele şi măsuţă de cafea în faţa unui şemineu, tot acest ansamblu sub un umbrar, este oferta numărul 1. Sau oferta numărul doi, poate alţii pun în faţă grilul foarte dotat,  pregătit pentru frigăruile ce plac oricui.

Dar cireaşa de pe tort (în cazul de faţă, acoperiş) o reprezintă jacuzzi-ul situat într-o zonă mai retrasă a terasei. Şi aici televizorul este prezent. Dar bogăţia şi frumuseţea acestei terase o reprezintă multitudinea de arbuşti şi pomişori;  verdele natural cu care te înconjori pe terasă e un plus de oxigen şi relaxare în tumultoasa viaţă a New-York-ului.

O ofertă deosebită pentru oamenii cu stare materială deosebit de bună, pentru noi un izvor de inspiraţie. (homedsgn)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Alte referințe

  1. […] apartament este realizat de cei de la Studio 1408;două apartamente penthouse au fost conectate şi transformate în acest uimitor apartament, suprafaţa rezultată este imensă […]

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]