Transformare uluitoare a unui garaj

 

Iată că dacă vrei şi eşti nevoit, soluţiile se găsesc, iar dacă nu, le cauţi. Fotograful Jeremie Bucholtz a fost în căutarea unui spaţiu pe care să-l transforme în locuinţă. Singura opţiune disponibilă a fost acest garaj de 41 metri pătraţi situat pe o stradă cu încărcătură istorică în Bordeaux, Franţa.

Opţiunea de a-l demola nu exista aşa că fotograful nostru a apelat la arhitectul Matthieu de Marien pentru a găsi o soluţie de transformare a vechiului garaj într-o locuinţă care să satisfacă nevoile sale. Spaţiul disponibil fiind destul de mic, au căutat soluţii mai puţin obişnuite, dar în cele din urmă rezultatul a fost convingător.

Acum studioul dispune de bucătărie, living, dormitor, baie şi chiar de o mică terasă. Canapeaua din living face corp comun cu dulapurile pentru haine, cu baia şi dormitorul. Aşadar s-a creat un corp mare de mobilier care include cele enumerate mai sus. Astfel soluţia este foarte practică şi rezolvă foarte bine nevoile traiului într-un spaţiu mic, dormitorul fiind ,,la etaj’’ economiseşte din puţinii metri patraţi.

Cred că rezultatul este miraculous şi neaşteptat de ergonomic, un vechi garaj a fost transformat în acest studio modern şi practic.(apartmenttherapy)

Puteţi urmări filmul transformării  mai jos (youtube):

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]