Studio scandinav

Această mică locuinţă este situată în  Ostermalm, un cartier în centrul Stockholmului unde oferta locuinţelor este destul de redusă, aşadar preţurile sunt destul de piperate. O suprafaţă ca aceasta, de 34 mp, este suficientă pentru a îndemna designerii să treacă la treabă şi să accepte această provocare – realizarea tuturor funcţiilor necesare chiar şi într-un spaţiu aşa mic.

În urma muncii acestora a rezultat un living, salon de luat masa, bucătărie, baie şi chiar dormitor. În buna tradiţie scandinavă dar şi datorită poziţionării geografice unde soarele este mai zgârcit, interiorul abundă de alb; pe ici colo se disting câteva obiecte care fac rabat de la această regulă pentru a însufleţi puţin irealul.

01

02

03

Pentru a nu diminua spaţiul, cel puţin ca percepţie, dormitorul a fost delimitat de panouri de sticlă care pe lângă senzaţia de spaţiu lărgit, oferă şi o bună iluminare naturală.

04

05

06

Un şemineu în colţul încăperii aduce şi un plus de romantism locuinţei; şemineul încălzeşte spaţiul şi sufletul în acest minunat studio.

07

O măsuţă de cafea din lemn brut, câteva pernuţe şi tablouri în culori vii sunt suficiente pentru a colora viaţa proprietarului. Un strop de culoare în atmosfera altfel prea ,,albă” şi rece.

08

09

10

11

 

12

13

14

15

16

sursa

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]