Sky Club – Ploieşti

Se ştie că cluburile din România ocupă un loc de top pe harta mondială a cluburilor de noapte. O să prezint mai multe cluburi în timp în articolele mele; nu vreau să transform blogul în colecţie de recenzii a cluburilor, voi vorbi în general despre aspectul lor.

Azi vă prezint un club din Ploieşti, Sky Club, pot să spun că e un success  al designerilor în materie de design de club. Clubul are săptămânal evenimente notabile, dar azi nu o să vorbim despre ele ci strict despre aspectul clubului.

Fiind în Ploieşti, deci aproape de Bucureşti, clubul are numeroşi musafiri din capitală; cei în căutarea unui loc de distracţie cu servicii de calitate mai au acum la dispoziţie o nouă locaţie.

Clubul fiinţează pe un vechi spaţiu industrial, aşadar arhitecţii au avut în faţă o provocare, aceea de a transforma locul în funcţie de noua destinaţie. Rezultatul este uimitor.

Aspectul clubului te duce cu gândul la stilul minimalist condimentat cu forme origami, suprafeţe din diferite materiale, colţuri drepte şi ferme; culori în general închise potrivite pentru un club de noapte contribuie la atmosfera dinamică şi electrizantă a clubului.

Barul, în schimb, are forme curbe, poate pentru a ,,sparge’’ rigurozitatea liniilor ambientale şi cred că tot acest motiv a stat la baza alegerii culorii lui; albul contrastează plăcut cu restul clubului, barul fiind astfel mai vizibil.

Printre atuurile clubului este şi această piscină miraculoasă, petrecerile date aici capătă o nouă valenţă. Acoperişul retractabil aduce şi el un plus locaţiei, vara fiind anotimpul perfect pentru a petrece aici o seară alături de prieteni.

Sunt sigur că acest club vă va încânta în mod deosebit prin detaliile execuţiei lui cât şi prin atmosfera creată de personal şi invitaţii de la pupitrul clubului.(sky-club)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]