Shopping în natură

 

Lemnul brut, nefinisat, poate fi un element natural deosebit în casa ta. Mai ales dacă ne gândim la un spaţiu amenajat în stil minimalist. Lemnul, fie că vorbim de o bucată de rădăcină, de o creangă ciudat contorsionată sau pur şi simplu de o scândură cu margini nefinisate, poate să contribuie esenţial la decorul casei tale, să dea acea tuşă de natural, personal şi intim, exact ceea ce are nevoie un spaţiu pentru a fi plăcut şi deosebit.

Aşadar, o simplă plimbare în pădure, pe lângă relaxare, se poate transforma uşor într-o şedinţă de shopping pentru casa ta, dar cu imensa diferenţă că aici nu cheltui bani. Lucru foarte important cred.

Mai jos vă prezint 10 idei de folosire a lemnului: blaturi de chiuvete sau baruri, poliţe, rame de oglinzi sau tablouri, sau pur şi simplu elemente de decor. Totul depinde de imaginaţia ta, nu da vina pe furnizor, natura e darnică cu noi.(inthralld)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Alte referințe

  1. Stejar spune:

    […] o tendinţă în creştere folosirea lemnului cât mai puţin prelucrat, de la blaturi de mese sau bucătărie  până la rame de tablouri, iar acum, iată, […]

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]