Scaun cu înălţime variabilă pentru copii

 

Întotdeauna am fost atras de ideile simple, de designul de calitate. Ca să spun despre un produs că are design de calitate sunt  necesare doar câteva lucruri printre care ideea şi simplitatea. O idee care îţi vine numai lucrând, numai observând nevoile celor din jur. Ergonomia are şi ea un cuvânt de spus în cadrul unui design de calitate.

Ştiţi foarte multe cântece care odată auzite ne rămân în minte şi pe buze. O linie melodică simplă, uşor de reţinut  şi originală.

Aşa este şi cu acest scaun de copii cu înălţime variabilă. Îl pot încadra în categoria designului de calitate. Are linii simple şi ,,sincere’’, oferă o rezolvare practică  unei necesităţi iar costul de fabricaţie nu poate fi ridicat.

Acest scaun, pe numele său, Froc, a fost conceput pentru copii tinând cont de faptul că copiii sunt în creştere. Se adaptează după vârstă în doar trei paşi simpli: suportul pentru picioare, înălţimea şezutului şi adaptarea spătarului. Astfel, scaunul ,,creşte’’ odată cu copiii, nu este nevoie de înlocuirea la nesfârşit a scaunului în funcţie de vârsta copilului tău. Acest scaun nu va fi niciodată prea mic pentru el.

Un scaun pentru copii de la 6 luni la 10 ani, aceasta este propunerea designerului. Construit solid, acest scaun oferă o stabilitate superioară, baza scaunului fiind destul de mare pentru a oferi copiiilor o libertate mare de mişcare.

Nu e de neglijat nici coloristica scaunului. Dacă majoritatea elementelor  păstrează culoarea naturală a lemnului, şezutul, într-o culoare vie asigură ,,voioşia’’ necesară unui produs pentru copii.

Scaunul Froc rezolvă o necesitate (scaun în camera copilului) şi o rezolvă bine şi pe termen lung, 10 ani. Eu cred că e de ajuns. Voi? (yankodesign)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Alte referințe

  1. […] cu mult timp în urmă descopeream împreună un scaun de copii la care se poate adapta înălțimea în funcție de vârsta copilului. Un produs inteligent, […]

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]