Ronen Tinman – un împătimit al automobilului sau al mobilierului original?

Pentru Ronen Tinman de la Tinman Studio un cimitir de maşini reprezintă sursa sa de inspiraţie. Ceea ce pentru alţii a devenit gunoi, pentru el a devenit materie primă în desăvârşirea operelor sale, mobilier unicat realizat din părţi componente ale automobilelor.

Nu ştiu dacă Ronen Tinman este un împătimit al maşinilor şi vrea să fie înconjurat în permanenţă de automobile sau măcar frânturi din ele, dar ştiu că reuşeste ca o simplă bucată de tablă ce odată a fost o părticică dintr-o mai mult sau mai puţin scumpă maşină să o transforme în obiecte de mobilier moderne.

Iată aici o măsuţă de cafea ,,adunată” din două portiere de automobil Lexus CT. În partea superioară, poliţa de sticlă sugerează vechea întrebuinţare.

4

 

Uşa din spate a unei camionete Toyota Hilux a devenit parte componentă a unui dulap cu tot cu mecanismul de balamale. Zgârieturile de pe uşă au fost păstrate şi dau un aer de autenticitate.

1

Portbagajul unui BMW 318 – material pentru această ,,ladă de zestre”.

3

Această măsuţă de hol este reîncarnarea unui automobil Lancia.

5

 

Chiuvetele din baie se sprijină acum pe ce a fost odată un portbagaj de maşină. Tabla a fost vopsită şi finisată pentru a da un aspect de porţelan. Au fost păstrate stopurile care dau corpului chiuvetei un aspect original.

2

Sunt mulţi pasionaţi de automobile, dar puţini dintre aceştia reuşesc ca părţi ale maşinilor să-i însoţească în intimitatea căminului.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]