Realitate sau…Reloaded.

 

,, Îmi place această idee, mai ales că ridică semne de întrebare  privind obiectivismul nostru. Ce este real pentru mine, pentru altcineva nu este decăt o mâzgăleală fără sens şi invers.’’ Aşa începeam un articol cu ceva timp în urmă. Ce ego am, mă citez singur. 🙂

Si acum ca şi cu ceva timp în urmă, îmi place această idee, de această dată se regăseşte într-un garaj,  Eureka Tower Carpark. Ideea şi realizarea este semnată de Axel Peemoeller.

Albul-gri al pereţilor unei parcări obişnuite a fost decorat cu aceste mesaje indicatoare pentru a sparge monotonia  dar având şi un rol practic. Deformarea literelor nu este foarte accentuată pentru ca mesajul să poată fi util şi descifrabil din orice unghi. Dar şi aici s-a optat pentru a schimba ceva în banalul cotidian, mesajul, pe lângă faptul că are un scop de orientare, trezeşte şi zâmbete. Ori că venim la serviciu, ori că plecăm acasă, mesajele afişate în parcare ne schimbă pozitiv starea psihică. Un mod plăcut de a începe sau sfârşi ziua de lucru.(via dornob)

scris in parcare

parcare

parcare

parcare scris

parcare

parcare scris 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]