Raiul e aici – Moulin du Roc

Da, raiul poate fi aici. Sau cum spunea Arthur C. Clarke:,,Scopul nostru pe pământ nu este slăvirea lui Dumnezeu ci crearea lui.’’. Aceste spuse parcă se potrivesc foarte bine acestei locaţii, un mic hotel din Franţa construit în jurul unui ochi de apă, un mic râu care contribuie decisiv la splendoarea acestui loc. Raiul e aici.

Acest hotel a fost transformat dintr-o veche moară construită în secolul XVII. Transformarea nu a fost completă, farmecul fostei mori a fost păstrat şi chiar accentuat.

Hotelul dispune de 15 camere de oaspeţi, fiecare amenajată în stil propriu cu mobilier de epocă. De la standard la deluxe, camerele oferă tot confortul necesar unei mini-vacanţe de vis. Restaurantul micului hotel Moulin du Roc (moara de piatră) îşi vrăjeşte clienţii cu produse specifice zonei dar şi artei culinare.

Iar terasa restaurantului invită la contemplarea acestui mirific loc, un loc unde natura şi inspiraţia omului şi-au dat mâna pentru odihna necesară după o săptămână încărcată de stresul cotidian. O oază de relaxare şi contemplare de care omul modern e tot mai lipsit şi de care are tot mai multă nevoie.

Sper că acest articol o să-i inspire pe bloggerii de călătorie români şi poate, după un timp, să devină un punct de interes. Aş dori mai multe informaţii de la faţa locului şi imagini iar poate într-o zi….;nici nu e o distanţă aşa mare de acasă…Poate…într-o zi….pentru o săptămână. 🙂

(sursa)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]