Rafturi rabatabile de la Elsa

Indiferent de numarul persoanelor care traiesc intr-o locuinta, casele noastre tind sa devina cam aglomerate. Mobila incarca decorul si e clar ca bibliotecile acelea voluminoase ocupa mult spatiu, chiar daca folosesti doar doua, trei polite; poate nu ai nevoie de mai multe.

Seria Clapperboard de la Elsa rezolva in mod clar aceasta problema. Nu numai ca o rezolva dar o face cu eleganta. Azi vreau sa va aduc in atentie niste segmente de biblioteca sau rafturi cu polite, cum doriti sa le spuneti. Sunt usor de realizat de orice mester calificat sau mai putin calificat. Imi plac si cred ca si voua.

Imi place mult ideea de a bascula polite doar atat cat ai nevoie. Astfel, corpurile de biblioteca, pe langa functia de a servi scopului declarat, au si o functie estetica. Sunt plate, pe perete arata ca niste opere de arta sau tablouri. Dar atunci cand ai nevoie de polite, e de ajuns sa basculezi una sau mai multe, in functie de numarul de obiecte care isi vor gasi astfel  locul.

Unitatile Clapperboard se gasesc intr-un numar destul de mare de finisaje, de la esente de lemn pana la diferite culori; isi gasesc cu usurinta locul cromatic in casa ta. Sau de ce nu, le poti face chiar tu in ce culoare vrei.(dornob)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Alte referințe

  1. […] avem nevoie de rafturi in casa, in special pentru carti, reviste, obiecte de decor sau altele. Dar ne-am obisnuit ca […]

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]