Raftul Expedit de la Ikea – versatilitate

Imi plac produsele Ikea si cred ca si multora dintre voi. Sunt produse moderne si atemporale in acelasi timp, un concept ciudat, cel putin la prima vedere. Dar iata ca designerii de la Ikea reusesc acest lucru.

Alt motiv pentru care imi plac aceste produse tine de natura financiara, sunt ieftine in comparatie cu alte produse de acelasi fel; inca o bulina rosie pentru brand.

Dar poate cel mai mult imi place la aceste produse este faptul ca permit foarte multe combinatii; ganditi-va la un fel de mobilier LEGO, numai lipsa imaginatiei poate ancora acest produs intr-o singura directie, un singur tip de utilizare. Asa este si raftul EXPEDIT de la Ikea. Poate fi folosit in multe combinatii, in forme si marimi diferite si cu destinatii din cele mai diverse.

Raftul Expedit, cu forma sa simpla, permite imaginatiei tale,  folosirea in cele mai diverse moduri. Biblioteci pe diferite inaltimi, biblioteca ca adaus mesei tale de birou, noptiere, banci, divider intre doua functii ale aceleiasi incaperi, rafturi in dressing, comoda tv; iata numai cateva dintre utilizarile pe care acest raft le poate sustine cu brio.

Pretul de asemenea mi se pare foarte bun iar faptul ca acest raft este disponibil in mai multe culori permite folosirea lui in armonie cu restul incaperii in care isi va gasi locul.

Sunt sigur ca,terminand de citit acest articol, deja ti-au venit in minte noi utilizari penru acest raft, utilizari pe care doresc sa le impartasesti cu noi. (foto inthralld)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]