Pub-ul Dragonul Verde

 

În 1 decembrie, acest an, s-a deschis în Noua Zeelandă pub-ul Dragonul Verde. Un pub cu o arhitectură inspirată din trilogia Stăpânul Inelelor. Deschiderea pub-ului a coincis şi cu lansarea filmului Hobbitul.

Acest pub urmează unui alt proiect inspirat de trilogie. O fermă care poartă numele ,,Lord of the Rings’’ există deja în Noua Zeelandă, pub-ul deschis recent întregeşte ,,Shire’’ , un ,,regat’’ care îşi aşteaptă şi încântă vizitatorii purtându-i  în atmosfera magică a trilogiei.

La proiectarea pub-ului s-a ţinut cont de faptul ca hobbiţii au statura mai mică. Cu toate că înălţimea barului este normală, detaliile interiorului îţi dau senzaţia că totul este mai mic, că te afli în locul potrivit ca să guşti din licoriile hobbiţilor.

Pub-ul este amplasat într-o zonă extraordinar  de frumoasă, totul în jur te fascinează; colinele neregulate acoperite cu iarbă, un pod de piatră ca în poveşti, gardul din uluci; totul contribuie la atmosfera specială pe care vrei să o simţi. Cumva, nu se ştie cum, ai intrat în Tărâmul Hobbiţilor.

Oricum, dacă ai ajuns în pub-ul  Dragonul Verde, ia-ţi un loc cu faţa spre intrare, poate ai norocul ca pe uşa rotundă să intre chiar Frodo însoţit de Gandalf. De magiile vraciului nu cred să ai nevoie, eşti deja vrăjit .

(inthralld)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]