Pereţi îmbrăcaţi în schiţe

 

Cum ar fi ca în locul clasicelor tablouri, pereţii locuinţei tale să fie gazde pentru desene executate manual cu marker-ul? O idee interesantă pe care ne-o dezvăluie site-ul Inthralld.com.

Devine o tendinţă în creştere desenarea direct pe pereţi a ,,tablourilor’’ în camere de hotel, în locuinţe sau chiar în spaţii comerciale.

Pereţii unei camere de hotel din New York au fost desenaţi de artistul Timothy Goodman; mai exact 99 de schiţe executate cu marker-ul umplu pereţii acestei camere aducând în interior vraja  marelui oraş.

Dispuse cu grijă şi executate într-un mod expresiv, schiţele lui Goodman par a spune o poveste citadină exprimând chintesenţa New York-ului.

Această formă de artă se regăseşte şi în decorarea spaţiilor comerciale. Desenate în locuri bine alese, schiţele întregesc şi parcă suplinesc rafturile încărcate cu marfă, aducând magazinului şi un aer vesel, tineresc.

Ultima fotografie dezvăluie un perete din camera fiului meu, un desen făcut de el cu marker-ul direct pe zid îi ţine de urât peretelui opus ocupat de bibliotecă.

Ce ziceţi, vă simţiţi inspiraţi? Un marker nu costă mult, poate ne dezvăluiţi creaţiile voastre.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Alte referințe

  1. […] ar fi de preferat ca desenele ramelor să arate ca nişte schiţe, poate un ochi aruncat aici vă poate […]

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]