Pereţi cu energie

O firmă din Germania , este vorba de Pixers, a decis că pereţii noştri sunt prea goi şi trişti, au nevoie de personalitate. Zis şi făcut. De la idee până la realizare nu a mai fost decât un pas.

Întradevăr, ideile  lor de înfrumuseţare a pereţilor sunt plăcute, temele sunt în trend iar efectul realizat este peste aşteptări. Pereţii  decoraţi prind cumva viaţă, au o poveste; camera ,,îmbogăţită’’ astfel îşi schimbă ,,look-ul’’ iar diversitatea începe să se simtă confortabil.

Pereţii personalizaţi în aceste  feluri aduc încăperii un aer proaspăt, un alt fel de a percepe atmosfera interiorului, o nouă identitate şi de ce nu,  un plus în amenajarea locuinţei.

Temele abordate în general debordează de energie, schiţe care surprind  cotidianul marilor oraşe alternează cu  emoţia jazzului şi bluesului. Astfel, pereţii, printr-o singură imagine, par capabili să spună o întreagă poveste sau să redea un sentiment, o clipă de viaţă, un moment surprins parcă de un fotograf de cotidian.

Toată această energie care ,, îşi face de cap’’ pe un perete al locuinţei tale este un bun motiv să priveşti şi să simţi altfel interiorul, un pic din energia astfel afişată o împrumuţi automat fără să fie nevoie să o restitui. Iar asta zi de zi.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]