Penthouse în Bucureşti

În buna tradiţie (iată că devine tradiţie) azi ne uităm indiscret la un apartament din România, mai exact în centrul capitalei Bucureşti. Încerc, pe cât se poate, să aduc în lumina proiectoarelor case şi apartamente frumoase realizate în România pentru a dovedi că şi aici, în acest est de Europă Centrală, frumosul nu se lasă copleşit şi face paşi tot mai îndrăzneţi pentru a ne înconjura. Se poate şi la noi.

Acest apartament este realizat de cei de la Studio 1408;două apartamente penthouse au fost conectate şi transformate în acest uimitor apartament, suprafaţa rezultată este imensă – 290 metri pătraţi.

V-am spus că este penthouse dar acum vă dezvălui că intrarea în apartament se face la nivelul superior, deci sunt conectate două apartamente pe două etaje diferite.

La nivelul superior, acolo unde este intrarea, apartamentul are zona de living, de activităţi sociale a familiei. La acest nivel se regăsesc şi zona de intrare cu spaţii de depozitare pentru haine, baia de oaspeţi, o bucătărie închisă, zona de luat masa atât în interior cât şi pe terasa care îţi oferă un unghi de 360 grade asupra Bucureştiului.

Tot aici este un living dotat complet, inclusiv cu un şemineu minimalist din lemn, un birou şi o baie de serviciu.

Etajul inferior este împărţit în două zone private ale familiei, una destinată dormitorului matrimonial cu un imens dressing şi o baie spectaculoasă iar cealaltă este destinată copiiilor. Conţine două dormitoare cu baie proprie şi o cameră de joacă.

Un apartament foarte frumos, foarte spaţios, un spaţiu care te inspiră, în concluzie – o reuşită. Datorită celor de la Studio 1408. (sursa)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]