Opera Trailer Camper – o vacanţă în mijlocul naturii

 

Haideţi să luăm o pauză de la împodobit bradul. Ştiu că acum toată lumea este cu gândul la sărbătorile de iarnă, dar conform zicalei ,,gospodarul îşi face iarna car şi vara sanie’’, am purces la redactarea acestui articol. Poate că îmi este deja dor de vară iar iarna nici nu a trecut de jumătate. Dar haideţi să vedem de ce spun aşa.

Ştim cu toţii că dacă vorbim de excursii  de vară, în natură, automat ne gândim la camping, corturi, haine şifonate, mâncare făcută la un foc improvizat. E drept, camparea în acest fel are farmecul ei. Dar acum putem îmbina farmecul dormitului în cort cu facilităţile pe care ni le asigură o rulotă.

Opera Trailer Camper este soluţia găsită de designerul Axel Enthoven. Inspirat de Opera din Sidney, designerul a realizat acest trailer care foarte uşor se transformă într-un cort-rulotă. Duş şi chiuvetă cu apă  caldă şi rece, frigider pentru vin, vasul de toaletă din porţelan,  încălzire cu aer cald  şi lămpi cu led-uri economice sunt numai câteva dintre avantajele de care beneficiezi.

O surpriză este şi puntea-verandă din lemn de tec care parcă te invită la bordul acesui vis devenit realitate. ,,La bord’’ vei observa cele două paturi reglabile electric care se pot uni într-unul singur. Calitatea execuţiei şi detaliilor te vor face să admiţi că ai păşit într-un spaţiu neaşteptat de luxos şi atent finisat.

Practic, ai toate facilităţile necesare  pentru o vacanţă în natură, o vacanţă de lux.

Nu-i aşa că vi s-a făcut dor de vară?

Vezi video/slideshow aici:Opera Trailer Camper

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Alte referințe

  1. […] Opera Trailer Camper – o vacanţă în mijlocul naturii […]

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]