O lampa draguta d.i.y.

Azi vreau sa va arat cateva lampi de dormitor  ce imi plac si care demonstreaza inca o data (daca era necesar) ca ,,o mana de designer’’ ne poate infrumuseta si colora viata.

Lampa Filomena este un exemplu bun pentru a-mi sustine afirmatia. Este creata de NADLAB ( Laboratorul National de Arta si Design) si este un produs aflat la granita intre industrial si d.i.y.

Cred ca totusi va intereseaza mai mult sa le construiti decat sa le cumparati, asadar mai jos vor fi cateva indicatii despre constructie. Azi castiga conceptul d.i.y.

Cu cateva materiale, cateva scule si doua maini pricepute, aceste lampi pot face parte din decorul casei tale. Folosind un panou drept suport (de preferat polimetacrilat), un cablu de curent care va fi in culoarea dorita de tine, stecher , intrerupator pe cablu, o dulie si un bec  LED, putem trece la treaba. Cred ca schitele sunt foarte exemplificative, nu prea as mai putea spune nimic in plus. Totusi, de ce am specificat ca becul sa fie LED? Pentru ca becul LED degaja o temperatura foarte mica si astfel nu riscam sa arda panoul din spate sau poate chiar un incendiu.

Becul LED alb poate fi inlocuit cu un bec  LED RGB cu telecomanda, culoarea setata de tine va imbraca dormitorul in functie de ambianta  pe care vrei sa  o redai.

Spor la treaba si astept poze cu lampa realizata de tine, impartaseste cu noi rezultatul muncii tale.(dornob)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]