Mobilierul luminos de la camera 107

 

Cei de la camera107.ro au adus in Romania un mobilier mai excentric, mai altfel, un mobilier care imbina doua functii practice, mobila si lumina. Astfel, mobilierul creeaza o noua atmosfera , o atmosfera de poveste, de basm inca nerostit, spatiile in care sunt amplasate corpurile de mobilier sau accesoriile isi pierd  brusc monotonia, aerul de magie pune brusc stapanire pe incapere. Mobilierul luminos de la camera107 devine astfel leit-motivul  incaperii, restul incaperii depinde de bunavointa luminii pe care corpurile o degaja.

Cu toate ca intrebuintarea lui te duce cu gandul la spatii de discoteci, cluburi sau baruri, (destinatii cu precadere) acest mobilier isi gaseste foarte bine locul si in amenajari domestice; o terasa astfel mobilata iti va impresiona placut musafirii iar servirea unei bauturi alaturi de prieteni in linistea serii va deveni un moment special, aura mobilierului imbraca conversatia  si destinde  atmosfera.

In schimb, folosirea mobilierului intr-un cadru dinamic, cum ar fi cel al unei discoteci, electrizeaza atmosfera si contribuie din plin la atitudinea locului, personalizand si incurajand trairi deosebite specifice unui astfel de loc.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Alte referințe

  1. Casa Soleta spune:

    […] de mare pentru a servi masa sau stat la taclale cu prietenii; 22 metri patrati sunt destui pentru masa si scaune si ramane loc pentru a instala un leagan- balansoar  sau orice […]

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]