Mobilier recondiţionat îndrăzneţ

Cred că orice încăpere trebuie să aibă un obiect mai special, ceva care atrage privirea şi dă încăperii un aer unic. Nu trebuie să fie foarte strident dar trebuie să iasă din tiparele banalului. Un tablou deosebit, o comodă, un lampadar, o statuetă, practic aproape orice obiect poate deveni un pol care să atragă privirea şi care să-i dea un aspect deosebit. Dacă este pus corect în valoare prin culoare, poziţie sau lumina care îl îmbrăţişează, acest obiect va atrage atât atenţia musafirilor cât şi laudele acestora.

Trebuie avut însă atenţie. Graniţa dintre frumos şi kitch este o linie incredibil de subţire.

Azi vă propun o recondiţionare executată de Dudeman, o nouă vopsire îi dă mobilierului, de obicei vechi, un aer proaspăt şi unic. Grafitti-urile executate pe toate feţele mobilierului îl transformă dintr-un obiect banal într-un obiect unic.

Ar fi de preferat ca o singură piesă de acest tip şi culoare să populeze încăperea, de preferat o încăpere care se pretează unui ,,intermezzo’’ vesel, o aglomerare de astfel de piese de mobilier ar transforma încăperea în ceva ce sigur nu vă doriţi.

Interesantă propunerea Dudeman dar şi puţin riscantă.(sursa)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]