Mobilier multifuncţional

Îmi plac obiectele de mobilier cu mai multe funcţii, piesele care se transformă. Şi nu datorită sentimentului pe care îl au copiii când se joacă cu personajele din Transformers ci datorită rolului multifuncţional pe care acestea îl îndeplinesc.

Mai ales când locuinţa nu este suficient de mare (sau ,,generoasă’’ – ca să înţeleagă şi snobii 🙂 ) aceste piese de mobilier îşi dovedesc eficacitatea. Un design de calitate îi poate aduce produsului, pe lângă funcţiile sale, un aspect foarte interesant şi modern.

Uite, de exemplu această măsuţă multi-rol de la Duffy London. Hmm, multi-rol, parcă aş vorbi de avioane şi echipament militar. Denumirea ei – MK1. Da, nu sună deloc a echipament militar. 🙂

O măsuţă de cafea care se transformă foarte rapid într-o masă de luat cina – fără înşurubări, lipiri sau alte operaţiuni mai mult sau mai puţin complicate.

mk1_01

mk1_02

mk1_03

Vă mai prezint un exemplu, această măsuţă de bar care deasemenea se mândreşte cu mai multe funcţii. Dacă QMB (Quad Micro Bar) este perfect pentru a lucra la calculator când eşti singur, el continuă să te servească şi când prietenii îţi fac o vizită. Se transformă rapid într-o masă de bar cu 4 locuri. Pui calculatorul deoparte şi faci loc sticlelor de bere. Dar cel mai bine vă lămureşte video-ul ataşat.

qmb 1

qmb 2

qmb 3

qmb 4

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]