Microapartament in New York

Un microapartament din New York este tema articolului de azi. Spatiul, mult mai darnic  pe inaltime, a trebuit sa fie luat in considerare ca atare si a dus la proiectarea si crearea acestui microapartament care ofera toate spatiile necesare unui tanar sau cuplu fara copii.

Astfel au rezultat trei nivele, fiecare dintre ele cu un scop bine determinat. Bineinteles, primul nivel gazduieste livingul, bucataria si baia. Spatii de depozitare bine gandite si-au gasit locul sub scari, loc impartit de asemenea cu baia. Baia asigura dotarile necesare iar ca un plus, pe usa in interior, o oglinda cat toata inaltimea usii te asigura ca totul e ok la infatisarea ta cand pleci de acasa.

Bucataria situata la acelasi nivel are dotari minime dar suficiente pentru a gati si completeaza spatiul destinat livingului, un spatiu nu prea mare dar destul  in conditiile date.

Nivelul urmator este al dormitorului, un pat de doua persoane asigura confortul necesar. Pe langa garderoba bine mascata in fata patului, spatii indestulatoare sunt create sub scara care duce la urmatorul nivel, un nivel destinat recreerii in aer liber.

Ultimul nivel este destinat, asa cum am spus,  odihnei in aer liber. O mica terasa te asteapta sa te scalzi in lumina soarelui.

Tot apartamentul este zugravit in alb, de asemenea si mobilierul are aceeasi  culoare pentru a crea senzatia de spatiu larg. In schimb, podeaua are aceeasi  nuanta inchisa la toate nivelurile, asta pentru a crea senzatia ca este o cale care te poarta dintr-o functie in alta. Specht Harpman Architects s-au ocupat de acest apartament  si  cred ca ideile lor au transformat grozav acest spatiu.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]