Măsuţe-birou ,,plutitoare”

Mulţi dintre noi lucrăm la birou acasă sau şi acasă, fie pe calculator, fie alte munci care necesită un spaţiu de lucru gen birou. Dar spaţiul mic din locuinţă poate fi un impediment în amenajarea mesei de birou acasă.

Biroul ,,plutitor’’ poate fi soluţia la această problemă. Fie că lucrezi pe un laptop, fie că trebuie să răspunzi unei scrisori sau să ai un loc în care să-ţi calculezi taxele (de exemplu), acum, prin alegerea acestui tip de birou, problema e rezolvată. Rămâne doar să-ţi tragi lângă un scaun de la locul de luat masa iar locul de lucrat acasă este gata amenajat.

Aceste mese de lucru au marele avantaj că sunt prinse solid de perete, picioarele nemaifiind necesare, locurile de sub acestea rămânând libere.

De asemenea, aceste birouri contribuie plăcut la amenajarea locuinţei, designul lor fiind unul inventiv, modern şi de calitate. Majoritatea ocupă un spaţiu foarte mic având soluţii gen sertar, masa de lucru fiind retractabilă.

Materialele din care sunt construite sunt de cea mai bună calitate şi rezistenţă făcând faţă cu succes utilizării zilnice.

Asemenea ,,soluţii de lucru’’ se găsesc destul de greu pe piaţa românească; IKEA are totuşi un model în oferta sa. Acestea pot fi comandate şi de pe piaţa externă sau pur şi simplu, galeria cu imagini a acestui articol îţi poate servi drept inspiraţie pentru biroul pe care îl poţi executa chiar tu sau la un atelier de tâmplărie. Eu mi-am făcut singur o măsuţă-birou folosindu-mă de cotiera canapelei. Rămâne doar să stabileşti ce model îţi place şi se potriveşte interiorului locuinţei tale. (foto inthralld)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]