Măsuţă pentru laptop

Cred că mulţi dintre voi aveţi laptopul în livingroom, în principal datorită lipsei de spaţiu.Bineînţeles şi eu îl am in livingroom. Îl aveam pe un corp nu mai înalt decât o noptieră, aşadar era destul de incomod sa lucrez la laptop.Trebuia sa fac ceva ca lucratul la laptop să nu îl asociez imediat cu durerea de spate.M-am gândit şi m-am tot gândit…şi în cele din urmă mi-a ,,clipit becul,,.

Mi-a venit ideea cum să fac să am laptopul tot in livingroom, să pot lucra la el comod şi să nu instalez o masă-birou specială pentru el (cum am zis, lipsa de spaţiu şi estetic, nu arată bine un birou în livingroom). Aşadar am transformat corpul gen noptieră .Uşita din faţă am dat-o jos şi am pus-o deasupra , am fixat-o într-o parte cu un şurub cu şaibe în amândouă părţile care permite pivotarea platformei astfel create. Pentru că înălţimea corpului era destul de mică (cât o noptieră) , am înălţat ,,noptiera,, până la nivelul cotierei canapelei.

Înălţarea am realizat-o cu picioare metalice cu înălţime reglabilă încât să o aduc la nivelul cerut de cotiera canapelei.

Acum problema e rezolvată, când vreau sa lucrez la laptop, printr-o simplă culisare am acces la el şi chiar într-un mod comod, acum lucrez stând pe canapea.

Sper ca soluţia mea la această problemă să rezolve şi altora durerea de spate, mai ales că e o soluţie simplu de executat iar satisfacţia şi uşurinţa de a lucra pe laptop de pe canapea e mare, credeţi-mă.măsuţă laptop

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Alte referințe

  1. […] biroul pe care îl poţi executa chiar tu sau la un atelier de tâmplărie. Eu mi-am făcut singur o măsuţă-birou folosindu-mă de cotiera canapelei. Rămâne doar să stabileşti ce model îţi place şi se […]

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]