Măsuţa de cafea

Cafeaua. Nelipsita cafea. Mulţi dintre noi suntem zombies fără cafeaua de dimineaţă. Fără stropul de energie care ne dă avânt dimineaţa pentru o nouă zi, viaţa noastră ar fi mai goală. Bineînţeles, vorbesc acum şi aici pentru consumatorii de cafea. Dar ştiţi ce? Cred că nu numai pentru ei. Pentru că măsuţa de cafea este aproape nelipsită din orice locuinţă iar asta pentru că este o piesă de mobilier care ne strânge în jurul ei în living, fie că suntem cei de-ai casei, fie că suntem cu musafirii.

Există într-o varietate de forme şi finisaje. Totul depinde de gustul nostru şi bineînţeles de cum se asortează cu restul încăperii.

Sunt iubitori ai stilului minimalist. O măsuţă de cafea cu forme simple, albă sau neagră este exact ceea ce caută. Sau din sticlă. Sau dimpotrivă, cei ca mine, care sunt în căutare de piese de mobilier cu o poveste în spate, vor căuta o măsuţă de cafea care ar putea face notă discordantă cu restul încăperii dar piesa în sine să fie una foarte frumoasă sau cel puţin interesantă (ţineţi minte articolul în care vă vorbeam de cufărul ,,salvat’’ din pod şi restaurat, după ce a servit mulţi ani ca şi ,,băncuţă’’ în living, cred că va face un pas în faţă şi va fi măsuţă de cafea).

Pentru cei care iubesc stilul rustic, o măsuţă din lemn masiv lăcuită incolor este exact obiectul de care au nevoie. Sau patru buşteni mai mici folosiţi pe post de picioare şi cadru pot da formă unei măsuţe. Oricum, indiferent de stilul abordat de fiecare dintre noi, măsuţa de cafea este obiectul central într-un living în jurul căruia se ţes poveştile la o ceaşcă de cafea. Sau de ce nu, o cană de ceai. (sursa foto)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]