Lumină cu voioşie – 3 lămpi drăguţe

 

Azi  vorbim despre obiecte utile, lămpi de birou. Dar nu numai utile ci şi drăguţe. Cred  că toate trei lămpile aduc un plus de voioşie în casă; un surâs la vederea lor este de aşteptat.

Prima lampă este o propunere a celor de la Pana Objects, o lampă de birou în formă de căţeluş. Se livrează sub formă de kit, ,,picioarele’’ lămpii şi căţeluşului, prin rearanjare, pot exprima o stare de dispoziţie. Modernă şi jucăuşă, lampa Frank (ăsta e numele  lămpii), este o completare perfectă pentru biroul tău sau al copilului tău. Este şi o opţiune pentru spaţiul liber de pe biroul de la serviciu, unde dacă ai nevoie de o relaţie relaxată şi prietenească cu colegii sau clienţii tăi, Frank poate ,,detensiona’’ atmosfera.

Mi-a atras atenţia şi această lampă simpatică prezentată de DigsDigs. O lampă ce imită foarte bine corpul omenesc, cu părţi ale corpului ce  pot fi aranjate oricum. Astfel lampa-păpuşă poate lua diferite ,,atitudini’’ prin schimbarea poziţiei picioarelor sau trunchiului, acest lucru fiind posibil prin utilizarea şuruburilor-fluture.

Simpatică şi jucăuşă, această lampă poate fi folosită şi ca suport de cărţi.

Şi ultima lampă pe care o prezint aici este o lampă cu mesaj. În formă de omuleţ care se chinuie să scoată ştecherul din priză sau care îşi taie singur coarda de alpinism, această simpatică lampă jucărie ne aduce aminte să stingem lumina când părăsim încăperea. Lampa  de priză sau de tavan, se potriveşte oriunde ai vrea să dai un aer jucăuş încăperii. Dar cred că cel mai bine se pretează în camera copilului.(DigsDigs)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]