Locuinţa de un ,,verde natural”

O locuinţă modernă care răspunde necesităţii adaptării la un loc de casă destul de îngust. Practic, lăţimea casei ocupă tot spaţiul aflat la dispoziţie.

Este o locuinţă pentru o familie cu trei copii, suprafaţa de 255 metri patraţi răspunzând astfel nevoilor familiei.

La parter este situată zona de living, care împreună cu bucătăria şi locul de luat masa alcătuiesc inima casei, astfel concepută pentru a fi un spaţiu suficient de mare pentru a se potrivi confortabil interacţiunii între membrii familiei. Pentru că lumina în interior pătrunde într-un unghi neaşteptat, de sus, salutând natura s-a optat pentru aducerea în interior a plantelor de décor şi a detaliilor naturale, totul combinându-se într-o atmosferă plăcută, luxuriantă, o oază de confort necesară relaxării .

Etajul a fost rezervat musafirilor, este o zonă care nu este folosită prea des, de aceea s-a şi optat ca aceasta să fie la etaj.

Casa este realizată de studioul de arhitectură MM++Architects în oraşul Ho Chi Minh,Vietnam, o casă care inspiră un sentiment de calm şi relaxare într-o atmosferă răcoroasă.

(via freshome)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]