Lemn şi aluminiu

Designerul Hilla Shamia creează obiecte de mobilier folosind o combinaţie neobişnuiă de materiale , aluminiu şi lemn.Partea de lemn este dintr-un trunchi de copac  iar la turnare, aluminiul încins arde suprafaţa lemnului, dându-i o tentă uimitoare. Formele drepte ale mobilierului, combinaţia de materiale şi în plus metoda de fabricare, reuşesc împreună un mobilier foarte modern într-o combinaţie incredibilă de materiale.

O idee pe cât de neobişnuită, pe atât de surprinzătoare. Iată că din nou melanjul între un material rece cum este aluminiul şi lemn, cunoscut ca un material cald, reuşeşte sa surprindă într-un mod plăcut prin inovaţie dar şi prin funcţia practică.

În ultimul timp sunt la modă obiectele de mobilier care folosesc lemnul prelucrat cât mai puţin subliniind senzaţia de natural, dar atenţie, uşor se poate aluneca într-o direcţie pe care poate nu o dorim, aceea de rustic. Dar e clar pentru toată lumea, că o combinaţie aşa cum este aceasta ( lemn şi aluminiu ) nu te poate duce cu gândul la stilul rustic, din contră, parcă aceste piese se potrivesc cel mai bine într-un spaţiu interior modern.

 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]