Jos pălăria Joben Bistro!

Situat în Cluj-Napoca, un nou pub întregeşte oferta oraşului. Realizat în stilul Steampunk, despre care v-am mai povestit într-un articol, Bistro Joben te poartă într-o călătorie fantastică specifică sfârşitului de secol XIX.

Aventuri fantastice, parcă desprinse din opera lui Jules Verne, te îmbie să le descoperi la o şuetă în acest pub realizat de studioul românesc de design 6th Sense. Departe de o amenajare convenţională, decorul fantastic ce ţi se dezvăluie este plin de detalii care par ascunse la o primă privire, ele se lasă admirate abia după ce ochiul şi mintea s-au acomodat cu lumina ce se revarsă din lămpile-joben. Cu toate că stilul Steampunk aduce destul de mult cu stilul industrial, reuşeşte cumva să-i dea acestuia din urmă aerul misterios şi de ce nu, romantic.

01 Joben-Bistro

03 Pub Cluj

04 Pub Cluj

05 Pub Cluj

06 Zeppelin Cluj

07 Joben-Bistro

Instalaţii de cupru şi alamă se intersectează cu obiecte de colecţie, tablouri vechi şi imagini unde prezentul s-a scurs în negura anilor, toate creează o atmosferă de poveste plină de mister şi poate chiar o provocare ca măcar cu mintea, să fii unul din personajele inspirate de temă.

6th Sense au reuşit, prin designul lor, să ne poarte într-o atmosferă aparte; o amenajare unică în peisajul pub-urilor din România.

sursa

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]