Inspiraţie – alb şi lemn

Designerul de interioare Susanna Cots a realizat acest interior intitulat Vivienda en Llaveneres. Locaţia apartamentului este undeva în nordul Barcelonei, Spania.

Dacă albul este o culoare rece, în schimb nuanţa lemnului încălzeşte plăcut spaţiul, oferindu-i un aspect modern dar intim.

În livingroom se distinge masa cu blat din scânduri nefinisate, o tuşă de rustic care contribuie din plin la personalitatea camerei. Mobila albă şi discretă şi canapeaua şi fotoliul de culoare deschisă pun în valoare acest obiect de mobilier.

Livingroomul este despărţit de locul de luat masa printr-o diferenţă de plan a podelei. Încăperea  este percepută ca un spaţiu larg, dar prin diferenţa de plan se face şi delimitarea între cele două funcţii.

Şi  în dining place ochiul este încăntat de o masă cu un blat întins, o masă finisată superficial care face astfel legătura de stil cu livingroomul. 4 fotolii moderne  de un alb imaculat întregesc ansamblul.

Dormitorul matrimonial, baia, bucătăria şi terasa urmăresc cu rigurozitate acelaşi stil prezent în apartament, un melanj încântător între albul pur, imaculat, futuristic şi culoarea lemnului prezentă la podele, decoraţiuni şi în unele elemente de mobilier.

Doar camera copilului iese puţin din stilul adoptat, mobilierul este construit inteligent din pal laminat oferind un spaţiu pentru depozitat haine şi obiecte, saltea şi birou. O atingere de rustic nu se potrivea într-o cameră destinată unui copil care priveşte spre viitor.(via freshome)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]