Înainte şi după

Vreau să încep o rubrică, din păcate, cred, nu va fi una regulată, despre obiectele vechi care merită o a doua şansă. Sunt sigur că fiecare dintre voi (inclusiv eu) au trecut prea uşor cu privirea peste corpuri de mobilier care la prima vedere nu meritau atenţia noastră. Aşa să fie?

Mai jos, două obiecte merită atenţia noastră.

O să încep cu o comodă, care se pare, a suferit o ,,restaurare” de la un ,,meseriaş” din cartier. ,,Înţolită” în vopsea maro, această comodă părea resemnată cu locul ei într-un acaret prin spatele casei. Dar după ce a fost curăţată, la început vopseaua a fost atent îndepărtată cu flacăra, urmând un tratament de ,,peeling” cu şmirghel, comoda a fost băiţuită şi lăcuită. Ultimul detaliu…înlocuirea butonilor sertarelor. Eu spun că au reuşit.

Mulţi dintre noi (dacă nu cumva toţi) au văzut un aşa zis europalet. O structură de lemn, ca o platformă, pe care sunt depozitate în vederea transportului, diferite materiale sau obiecte.

Un obiect aşa banal şi pe care la prima vedere nu l-am invita în ,,camera din faţă”( living :)), după o uşoară transformare, locul lui devine de netăgăduit, lângă canapeaua cea bună. A devenit măsuţă de cafea.

O măsuţă şic, deosebită şi mai ales ieftină.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]