În ce direcţie? Să ne uităm pe zid.

De mult timp, tapetul foto decorează unul sau mai mulţi pereţi ai locuinţei. De obicei, fototapeturile înfăţişează peisaje din natură sau peisaje urbane.

Se pare că un nou trend începe să se arate; hărţile. Şi nu orice hărţi, hărţi ale oraşelor.

Hărţile oraşelor, prin desenul străzilor şi clădirilor văzute de sus, au un caracter grafic deosebit care vor decora încăperea. Fie că este  realizată  în doar două culori sau poate chiar în toate culorile existente pe harta originală, harta  devine  astfel un fototapet excelent care va personaliza spaţiul interior, respectiv încăperea unde peretele devine gazdă pentru aceasta.

Cu posibilitatea de apropiere sau depărtare, desenul străzilor poate fi o schiţă grafică care se va potrivi stilului abordat al încăperii. De exemplu o hartă a unui oraş se va potrivi foarte bine unui interior modern la fel cum o hartă maritimă din vechime, ştiţi voi, acelea realizate în tonuri de maro, după care se ghida Columb, ar putea decora pereţii unei încăperi unde mobilierul este din lemn natural cu forme clasice. De asemenea, o hartă geografică desfăşurată a întregului glob pământesc poate insufla încăperii un aspect militar dar pe care poate nu-l dorim.

Oricum, hărţile pot deveni un excelent element de decor al pereţilor încăperii, fie că vorbim de camera copilului, living sau chiar dormitor.(dornob)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]