Hai să visăm

Se pare că luxul nu are limite. Apartamentele Hamilton, situate în Singapore, duc luxul la limite imaginate doar în literatura S.F.

Într-un oraş în care spaţiul de parcare este foarte limitat, arhitecţii au venit cu o soluţie nouă, garajul în apartament. Dar cum să ajungă automobilul în apartament? Şi aici au venit cu o soluţie. Lift.

Datorită ascensoarelor speciale, automobilul este transportat până la nivelul apartamentului unde poate face parte din decorul apartamentului.

Apartamentele sunt situate într-un zgârie-nori de 30 de etaje şi sunt în număr de 56. Astfel  56 de norocoşi ai sorţii îşi pot admira din fotoliul din sufragerie capodoperele pe patru roţi.

Nici securitatea complexului nu a fost neglijată. Se fac controale biometrice, scanări ale irisului şi amprentări digitale. Complexul mai dispune de piscine, Jacuzzi şi o sală de gimnastică.

Bineînţeles, aceste apartamente au şi preţuri pe măsura confortului şi a zonei. Preţul unui  apartament pleacă de la 7,5 milioane de dolari şi ajunge până la 24 de milioane. Da, un preţ, după părerea mea, inspirat tot de literatura S.F. 🙂

Nu preţul mă opreşte să-mi cumpăr un apartament în complexul respectiv ci faptul că Fiatul meu nu s-ar simţi prea bine la o asemenea înălţime. 🙂

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Alte referințe

  1. […] ofertă deosebită pentru oamenii cu stare materială deosebit de bună, pentru noi un izvor de inspiraţie. […]

  2. […] drept, am prezentat aici un apartament de lux unde garajul era la nivelul apartamentului şi unde doar un perete de sticlă […]

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]