Fototapet personalizat

Provocarea  de astăzi  constă în realizarea unui fototapet personalizat. Sunt sigur, de multe ori aţi vrut să aveţi la îndemână fotografiile cu cei dragi iar acestea să aibă şi un rol decorativ. Soluţia vine de la abeautifulmess. Îmi place cum decorează acest fototapet peretele din living.

La prima vedere pare că realizatorul fototapetului şi-a sacrificat pozele din albumele familiei. Dar nu este aşa, fotografiile au fost înainte scanate dacă nu existau deja în format digital şi pe urmă printate. Au fost încadrate mai multe pe aceeaşi foaie şi imprimate la magazinul  local care oferă asemenea servicii. Bineînţeles, ar fi de preferat înainte o informare cu privire la dimensiunea care poate fi imprimată şi costul imprimării. Astfel puteţi opta pentru cea mai ieftină şi bună soluţie. În loc să pierdeţi timpul lipind fotografiile una câte una, acest lucru vă avantajează şi veţi termina lucrarea mai repede.

Uitându-mă la acest perete mă gândesc că ar fi interesant ca majoritatea fotografiilor să fie imagini ale vedetelor, iar din loc în loc să-şi găsească spaţiu şi câte o fotografie cu membrii familiei sau persoanele dragi. Ar fi surprinzătoare alăturarea. Parcă şi văd reacţia musafirilor:,,A, uite-l pe Mickey Rourke, pe Tom Cruise, pe Angelina Jolie, pe Brad Pitt iar acolo, lângă….parcă ar fi sora ta…hm, ce seamănă.’’ 🙂

O altă idee care cred că se poate aplica dacă nu vreţi să expuneţi prea multe fotografii dar totuşi spaţiul peretelui să fie ,,plin’’ ar fi lipirea câtorva fotografii pe perete cu ceva distanţă între ele, iar ramele fotografiilor să le desenaţi manual. Bineînţeles, ar fi de preferat ca desenele ramelor să arate ca nişte schiţe, poate un ochi aruncat aici vă poate inspira.

Dacă vă place ideea de a avea un perete decorat aşa, atunci nu mai staţi pe gânduri prea mult şi spor la treabă.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Alte referințe

  1. […] personalizaţi în aceste  feluri aduc încăperii un aer proaspăt, un alt fel de percepe atmosfera interiorului, o nouă […]

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]