Fotolii şi lămpi pe ,,înţelesul” tuturor

Cum ai putea personaliza mai mult mobilierul de acasă sau de la birou? TABISSO ne oferă răspunsul- fotolii în forme de litere sau cifre.

Fotoliile iau forma fiecărei litere din întreg alfabetul, cifre de la 0 la 9 şi chiar 25 semne de punctuaţie, asta pentru a exprima cât mai bine sentimentul pe care vei dori să-l împărtăşeşti cu ceilalţi. Lămpile au grijă de gramatică şi emoţie, semnele de punctuaţie sunt astfel la locul potrivit.

Astfel poţi amenaja din fotolii într-o cameră de aşteptare, de exemplu, logo-ul firmei sau chiar un motto al acesteia. Poate fi o idee bună, prin forme şi culori şi mai ales prin textul astfel afişat, interlocutorul tău va fi mai bine dispus uşurând discutarea unor probleme. Ar fi ca un ,,spărgător de gheaţă’’, atmosfera va fi mai degajată.

Aceste fotolii se vor potrivi foarte bine şi în camere de tineret. Prospeţimea ideii şi a culorilor inspiră tinereţe, dinamism.

Cred că aproape tuturor ne place ideea personalizării încăperilor într-un fel, vrem ca ambientul în care ne desfăşurăm activitatea să ne fie familiar, cald şi apropiat sufletului nostru, nu rece şi impersonal. Iată, mobilierul de la TABISSO chiar asta face.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]