Express Maharajas

 

Cred că vă amintiţi toţi de imaginile trenurilor din India încărcate la maxim, oameni atârnând pe scări, pe plafoane lumea stătea ca în tribună la meciurile de fotbal. Trenurile arătau mai mult ca nişte ciorchine umane.

Poate de aceea e ciudat că imaginile următoare prezintă un tren din aceeaşi ţară, dar un tren de lux. Express Maharajas este cel mai nou tren din flota operatorului feroviar  Indian Railways Catering and Tourism Corporation. Un fel de Orient Express al Indiei. Dar parcă îl întrece.

Express Maharajas îţi oferă o odisee pan-indiană în cel mai luxos mod cu putinţă. Wi-Fi, televizoare cu plasmă, DVD-playere şi controlul climatic în fiecare cuşetă sunt numai câteva din facilităţile de care se bucură călătorii.

Restaurantele trenului, ca şi cuşetele, sunt atent proiectate şi executate, motive indiene dar şi europene încântă ochii. Mobilierul ales este de asemenea de cea mai bună calitate.

Trenul găzduieşte două restaurante, un bar şi un boutique high-end, călătorii putându-şi cumpăra de aici suveniruri dar şi obiecte de preţ, o amintire a uneia dintre cele mai fabuloase călătorii cu trenul. Ca facilităţi, dotări şi lux, o călătorie cu Express Maharajas se poate compara cu o croazieră pe unul dintre pacheboturile de lux ce străbat oceanele lumii. O călătorie în mistica şi aromata Indie în cel mai luxos mod.(homeadore)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]