Excelenţă pentru văz şi auz – Meze Headphones

Ştiu, acest articol poate părea că nu este în zona noastră de interes. Dar cum am promis de fiecare dată, nu mă voi ocupa în rândurile blogului meu doar de amenajări interioare sau exterioare. Vom vorbi despre frumos, mai exact despre obiectele frumoase care ne înconjoară şi ne umplu viaţa de estetic.

Despre aceste căşti am aflat de la Horaţiu, bunul meu prieten. Cu toate că firma este din Baia Mare, în România se ştie prea puţin despre produsele acesteia, firma concentrându-se deocamdată pe cucerirea pieţii externe, o decizie îndrăzneaţă dar care până acum a dat roade dintre cele mai spectaculoase. Pe youtube veţi găsi o mulţime de clipuri cu testeri renumiţi care fac recenzii laudative acestor căşti.

Căştile Meze 11 Deco au fost lansate de curând, aspectul lor reuşeşte să combine într-o manieră excelentă designul modern cu elemente de meşteşuguri tradiţionale. Rezultatul este un produs cu o estetică remarcabilă. Chiar numele Deco simbolizează totalul caracteristicilor de lux, strălucire, exuberanţă şi de ce nu, progresul social şi tehnologic.

De ce Meze? Pentru că designul este asigurat de Antonio Meze, un designer născut în România în 1983, un designer care a adunat până acum câteva premii la concursuri internaţionale de profil. Sunt sigur că vom mai auzi cât de curând de produse purtând semnătura acestuia. Mai ales că deviza acestui designer este:,, Perfecţiunea nu există, dar sunt în căutarea ei’’ sau cum spunea marele Arthur C. Clarke: ,,Scopul nostru pe pământ nu este slăvirea lui Dumnezeu ci crearea Lui.’’

Mai multe detalii tehnice pot fi aflate de pe site-ul Meze Headphones, pe care trebuie să-i laud pentru disponibilitatea de care au dat dovadă; aici am vrut să scot în evidenţă aspectul deosebit al acestor căşti. O deschidere a galeriei de imagini ne dezvăluie universul produselor Meze, o expoziţie a excelenţei în designul device-urilor audio.

meze 11 deco 01

meze 11 deco 02

meze 11 deco 03

meze 11 deco 04

meze 11 deco 05

Galerie imagini

Video:

httpv://www.youtube.com/watch?v=vBvxOljxq1o

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]