Eric Christensen – fotograful cu pensula

 

Cu un  talent desavarsit, Eric Christensen surprinde prin arta sa detalii aproape invizibile si pentru un aparat de fotografiat performant. Imaginea o surprinde cu…pensula. Practicant al hiper-realismului, Eric Christensen a dus aceasta tehnica la cele mai inalte cote si foarte interesant este ca aceste superbe tablouri sunt executate  in ulei dar si in acuarela, cunoscatorii stiu ca e foarte greu sa redai aceasta stralucire si luminozitate intr-o pictura.

Eric Christensen a inceput sa picteze profesionist in anul 1992 si s-a autodepasit constant, inventand o tehnica proprie care-i permite sa creeze asemenea imagini vibrante, dincolo de aspectul si adancimea unei fotografii de calitate inalta. Astfel, el devine unic in peisajul pictorilor contemporani.

De mic, Eric a dezvoltat o pasiune pentru pictura, muzica clasica, botanica dar si gatit gourmet. Toate aceste pasiuni au convers la aceasta arta minunata pe care o practica acum.

In multe dintre tablourile lui este prezent vinul ca un leit-motiv. Adevarul este ca vinul de calitate spune atatea povesti, daca nu el atunci tu dupa ce ai sorbit peste masura aceasta licoare. 🙂

Dar vinul din tablourile lui Christensen parca reprezinta incununarea  produsului natural combinat cu munca omului facuta cu dragoste si respect pentru traditii iar o culoare desavarsita incanta simturile trezite la viata de buchetul revarsat . Hmm, parca as degusta un pahar de vin acum cu toate ca m-as desparti cu greu de sucurile naturale  si mai putin naturale cu care sunt obisnuit. Dar iata ce pasiune  trezeste in simturile unui ,,biet muritor,, fara pretentii de cunoscator in ale vinului, asemenea picturi in acuarela. Daca o sa ma apuc de baut vin, atunci am gasit si vinovatul…Eric Christensen.(webneel)

 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]