Eleganţă

,,Cuvântul de ordine’’ al acestui apartament este eleganţa. Situat in centrul Moscovei, în apropiere de Kremlin, acest apartament este renovat în totalitate după schiţele si ideile a doi mari designeri de interioare, Ekaterina Avrutskaya şi Alexander Akinkin .

Apartamentul se întinde pe o suprafaţă de 170 mp, pot spune că pentru un apartament este o suprafaţă foarte mare; astfel,  cei doi artişti, ca şi doi pictori, au avut o ,,pânză’’ foarte mare pentru a desăvârşi  opera.

Materialele folosite au fost de cea mai bună  calitate pentru a realiza acest spaţiu uimitor care ne încântă prin readucerea în prim-plan a spiritului vechii Moscove, Moscova înainte de a fi acoperită de vălul roşu. O Moscovă cu recepţii, baluri, cu trăsuri îndreptându-se spre Curte pe caldarâmul de granit, Moscova cu doamne şi domni din înalta societate. Această Moscovă apusă este redată prin designul acestui apartament.

Notele unice şi personale ale acestui apartament, şemineul, oglinzile, sistemul de încălzire, obiectele lucrate manual, mobila de cea mai bună calitate, converg spre armonia spaţiului, nici o încăpere nu face notă discordantă cu cealaltă.(homesthetics)

 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]