Design asiatic – apartament

 

Un apartament cu un design excelent propus de WCH Interior ne arată ce înseamnă eleganţa unui cămin realizat cu culori neutre, eleganţa acestui apartament asiatic fiind subliniată şi de puţinele decoraţiuni existente.

Liniile clare ale designului apartamentului sunt mai puţin evidente, acest lucru fiind posibil prin estomparea realizată de lumina plăcută  care îmbrăţişează apartamentul. Culorile folosite contribuie din plin la rafinamentul acestui spaţiu de locuit; dacă albul şi negrul îşi dispută teritoriul, tonurile de beige au rolul de negociator  şi reuşesc medierea  foarte bine.

Câteva elemente realizate din lemn aduc plusul de căldură în acest spaţiu alb, dar nu foarte mult, doar atât cât acest spaţiu să aibă necesarul de ,,blândeţe naturală’’.

Apartamentul nu este mare dar este suficient pentru un cuplu. Livingul ofertant, dormitorul matrimonial cu baie , o bucătărie utilată corespunzător, baie de serviciu şi câteva spaţii de depozitare atât de necesare.

O surpriză plăcută este biroul de lucru amenajat în living, intră uşor in decorul încăperii, nu face notă distonantă, locul lui este acolo. O altă surpriză încântătoare este locul de citit, retras şi bine iluminat natural.

O interpretare la fel de modernă a spaţiului de locuit ca şi apartamentul celor de la Square One.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]