D.I.Y. – bancute noi din scaune vechi

Cred ca v-ati confruntat cel putin o data cu nevoia sau dorinta de a inlocui niste scaune, ori pentru ca erau prea uzate, ori nu se mai potriveau cu mobila nou cumparata sau pur si simplu setul devenise incomplet prin uzura sau ruperea unui scaun sau mai multe.

Mandri de noile scaune cumparate, cele vechi au fost duse in garaj sau in magazie, asteptand supuse sa fie aruncate. Dar iata ca vin din nou vremuri bune pentru vechile scaune. Acestea pot fi transformate relativ  usor  in bancute care isi vor gasi locul pe veranda, pe terasa, in gradina sau pe balconul locuintei tale.

Asa cum se vede din foto, nu trebuie neaparat ca scaunele sa fie la fel,  imaginatia ta e singura care dicteaza modelul noii bancute. Cu cateva scanduri, smirghel, vopsea sau lac, aceste scaune uitate vor redeveni vedete prin noua utilizare.

Daca te-a inspirat acest articol si te apuci de lucru, nu uita sa ne trimiti foto cu noua ta bancuta. Dupa ani de uitare, vechile scaune refolosite merita ,,momentul lor de glorie’’.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Alte referințe

  1. […] În locul lui o să construiesc, când am timp şi inspiraţie, altă băncuţă-taburet, probabil ceva inspirat de aici. […]

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]