Câteva idei de împodobire a Bradului de Crăciun

Iată că a sosit decembrie, luna în care sărbătorim Crăciunul. O lună în care facem bilanţul de peste an dar şi luna în care dăm cadouri celor dragi pentru a le arăta aprecierea şi dragostea noastră.

În jurul Bradului de Crăciun, familia se adună laolaltă şi face  schimb de cadouri şi urări. E un moment plăcut în prezentul şi trecutul nostru, poate şi de aceea împodobim  bradul cât mai frumos şi deosebit.

Câteva idei de împodobire a bradului nu fac  decât să completeze inspiraţia de care daţi dovadă în fiecare an.

  1. Chiar dacă bradul alb nu este tradiţional, poate să arate minunat şi să aducă un aer fresh în sufragerie, o schimbare faţă de obişnuitul brad verde cu ornamente roşii.
  2. Un brad imens te poate întâmpina în holul de la intrare, luminiţele într-o  singură culoare nu contribuie decisiv la ornamentarea pomului ci sporesc măreţia bradului.
  3. Ornamentare bogată, aproape că nu se mai vede nici o rămurică verde, bradul este acoperit.
  4. Aceeaşi soluţie dar de această dată predomină culorile roz şi mov. Câteva crenguţe reuşesc totuşi să ne surprindă din bogăţia ornamentelor, pete mici de verde ne zâmbesc primăvăratic. Cumva, culorile ne sugerează gustul acadelelor de Crăciun.
  5. Un Pom de Crăciun cu elemente care induc o tematică a împodobirii, cum ar fi patinele de gheaţă.
  6. Un brad împodobit cu generozitate cu ornamente mari.  Flori, litere, funde imense, globuri uriașe  și crenguțe aurii îmbracă cu eleganță acest pom.
  7. Sau de ce să nu transformăm un brad alb într­-un frumos om de zăpadă ?
  8. Îmbrăcat în voal sau tul roşu, câteva globuri şi ornamente roşii şi încins la mijloc cu o curea neagră, betea albă în vârf şi la poale, acest brad seamănă foarte mult cu moşul aşteptat de copii.

Indiferent spre ce tip de ornamentare vă îndreptaţi interesul, sunt sigur că atmosfera de Crăciun din casă va fi îmbogăţită de bradul de anul acesta. Mai rămâne să aşezaţi cadourile sub brad,  iar în surdină, colindele ne aduc aminte de tava cu turtă dulce păstrată în cămară.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]