Căsuţă de vacanţă – model suedez

Chiar dacă primăvara se lasă aşteptată ar trebui să ne gândim deja la week-end-urile în natură. Pentru aceste ieşiri vă propun o căsuţă proiectată şi construită de arhitectul suedez Jonas Wagell în 2010.

Această căsuţă de vacanţă este perfect funcţională, ea este livrată clientului sub forma unor colete, instalarea ei făcându-se de către beneficiar pe locul amplasamentului. Aceste căsuţe sunt folosite în prezent în diferite locaţii în Suedia ca locuinţe de vară sau de vacanţă.

Pereţii, acoperişul şi baza sunt prefabricate, aşadar instalarea căsuţei nu durează mai mult de două zile. Interiorul pereţilor dar şi al acoperişului este din polistiren pentru o izolare cât mai bună, această metodă folosindu-se şi la construcţia rulotelor, caselor plutitoare, vapoarelor sau yahturilor. La exterior şi  interior pereţii sunt placaţi cu placaj sau plastic laminat.

Căsuţa mai dispune şi de o terasă cu pergolă de 15 metri pătraţi, perfectă pentru degustarea cafelei de dimineaţă sau servirea unei beri reci în căldura amiezii; o suprafaţă suficientă ca să te bucuri de compania câtorva persoane.

Fiind o reuşită, această căsuţă va avea şi variante mai mari. Suprafaţa  de 15 metri pătraţi poate creşte la 70 metri pătraţi, astfel existând posibilitatea împărţirii acesteia în mai multe încăperi, configurarea făcându-se după gustul, bugetul şi nevoile beneficiarului.(gizmag)

Ce ziceţi? Aşteptăm vara plini de speranţe ?

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]