Casa inteligentă – Duşul ,,Sshower”

Iată că noile tehnologii ajung  în cele mai nebănuite colțuri ale casei pentru a ne folosi. Chiar și la duș. Designerul Marco Antonio Esquiro San Roman a conceput şi realizat acest uimitor duş prezentat aici care oferă, pe lângă tehnologia cu care este dotat şi o componentă ecologică. Apa este recirculată, bineînţeles după ce a fost filtrată în prealabil, bucurându-vă de apă 100% curată, mai curată chiar decât cea de la robinet. Astfel se realizează o economie importantă de apă; ţinând cont că duşul zilnic este zilnic 🙂 sau chiar mai des, factura la apă va scădea simţitor.

Colectarea apei uzate se face la baza duşului, trecută prin filtre apa redevine curată şi încălzită la temperatura optimă, temperatură setată în prealabil.

Duşul dispune de un panou multimedia graţie căruia duşul de dimineaţă devine şi o mini-şedinţă de informare asupra a ce te interesează. Temperatura exterioară, prognoza meteo, programe tv, bursa, toate acestea sunt la îndemână în timpul petrecut sub duş. Să asculţi melodia preferată sau postul de radio devine acum ceva banal. Conectivitatea prin bluetooth şi wi-fi asigură legătura ta cu exteriorul în timpul duşului. Bine că nu are şi webcam. 🙂 (yankodesign)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]