Casă în Heilbronn – Germania

 

Mi-a  atras atenţia acest proiect al k_m architektur, o casă realizată în zona Heilbronn-ului, Germania.

Cumva, acest imobil, cu toate că pare opulent prin dimensiuni, are şi caracteristicile unei locuinţe unifamiliale prietenoase şi intime. Stilul abordat înclină spre minimalist dar culoarea şi căldura lemnului omniprezent în locuinţă îndulceşte răceala stilului.

Locuinţa nu are foarte multe încăperi, însă dimensiunile lor sunt de apreciat. Cu toate că era de aşteptat ca livingul să fie la parter, arhitecţii au optat pentru plasarea  livingului la primul etaj, parterul (o latură fiind îngropată) fiind  destinat spaţiului tehnic, garajului, camerei de oaspeţi, saunei  şi sălii de fitness.

La primul etaj, livingul impresionează prin mărime şi simplitatea mobilării, cum am spus, s-a optat pentru stilul minimalist. Tot la etaj, o bucătărie face corp comun cu livingul şi locul de luat masa. O încăpere destinată biroului şi încă o cameră cu baie, completează oferta nivelului.

Al treilea nivel este destinat spaţiului privat. Mai mic ca suprafaţă, aici găsim dormitorul matrimonial, o baie (era să spun -,,generoasă’’-limbaj de lemn şi enervant 🙂 ) şi bineînţeles garderoba, toate trei încăperile având dimensiuni apreciabile.

O locuinţă unifamilială frumoasă şi modernă la care terasele largi completează oferta acesteia. Tot ca un plus şi gratis, panorama este deosebită, casa fiind situată pe o colină.

Willkommen.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Alte referințe

  1. […] casă. Se pare că de la nemţi încă avem multe de învăţat şi în acest domeniu, altă casă din Germania prezentată aici se bucură de aceeaşi atenţie.(foto Huf Haus) Share this:ShareTwitterComments […]

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]