Calculatoare de lux marca Chirita

Care este legatura intre Ludovic al XV-lea si inginerul roman Georges Chirita? Nici una. Dar stilul mobilier Ludovic al XV-lea si Ludovic al XVI-lea l-au inspirat pe Chirita in designul calculatoarelor produse de firma sa la Paris.

Compania infiintata de Georges Chirita vine in intampinarea necesitatii persoanelor care au nevoie de un calculator dar nu sunt impresionate numai de puterea de calcul sau specificatiile tehnice ale unui calculator ci si de aspectul acestora.

Calculatoarele au devenit un bun de larg consum iar designul lor tine cont de tendintele modei. Majoritatea au carcase unde plasticul este materialul rege, material care aflat la vedere, nu este tocmai pe placul tuturor.

Georges Chirita a sesizat aceasta nevoie si a raspuns printr-un design inspirat de stilurile mai sus pomenite. Astfel, calculatoarele sale continua, prin aspectul lor, eleganta birourilor si incaperilor celor mai bogati.

Clientela sa este una internationala dar cum insusi d-l Chirita admite, cei mai atrasi de ,,tehnologia de lux’’ sunt bogatii din Orientul Mijlociu si China. Un produs marca Chirita a ajuns si la Curtea Regala a Angliei cu ocazia jubileului de diamant a Reginei Angliei. Un stick USB gravat cu simboluri ale regalitatii, si anume ,,fleur de lys’’a fost un cadou foarte apreciat de catre regina.

stick

La decorarea calculatoarelor se folosesc materiale dintre cele mai scumpe. Marmura, lapislazuli, bronzul si alama poleita cu aur si fildesul sunt numai cateva dintre materialele folosite la crearea acestor opere de arta si tehnologie. Unitatea foarte performanta a calculatorului isi gaseste locul in acelasi corp cu display-ul; o tastatura si un mouse wireless vin in completarea acestui, de aceasta data, obiect de lux.

01

02

03

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comentarii

  1. unde pot gasi si eu un asa stick?
    si care ar fi pretul acestuia?

    • Radu Vezure :

      Nu cred să existe în România produse de Chiriţă. Pe site-ul producătorului sigur este un link către shop online.

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]