Brad Pitt- între actorie şi design de mobilier

Da, aţi citit bine, Brad Pitt este designer de mobilier. Pasiunea o avea de mai mult timp însă a început să o fructifice în urma unei întâmplări din 2008.

A comandat la Pollaro Custom Furniture o masă de birou personalizată iar însuşi Frank Pollaro a livrat comanda la castelul actorului din sudul Franţei. În timpul instalării mobilierului, cei doi au realizat că împărtăşesc o pasiune comună, arta frumosului transpusă în obiecte de mobilier şi fineţea detaliilor care dau plus valoare acestuia. În timpul discuţiilor, Frank Pollaro a observat un caiet plin cu schiţe de mobilier pe care Brad Pitt le desenase pe parcursul a mai mult de 10 ani. Plăcându-i schiţele, Pollaro i-a propus actorului să-i transforme desenele în opere tridimensionale, adică, piese de mobilier. Astfel a luat naştere ideea. În urma unei munci de peste 4 ani, cei doi au putut să prezinte colecţia Pitt-Pollaro, o colecţie desenată şi imaginată de Pitt şi construită de Pollaro.

Cu toate că Pollaro nu mai are nevoie de prezentări, fiind binecunoscut în lumea fabricanţilor de mobilier personalizat, Pitt este un nume nou în domeniu. Pe cât de nou, pe atât de neaşteptat. Iată că talentul poate fi plurivalent şi dacă începutul lui Pitt în această artă-industrie poate fi catalogat ca şi curajos, ne putem aştepta la surprize şi mai plăcute pe viitor. (sursa)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

[kittycatfish_trigger]